Passat 2009 fiyatı, resimleri

Volkswagen'in binek otomobil türünde en çok tutulan araçlarından biridir Passat. Geniş iç hacmi ve gösterişli ön kısmı ile rakiplerinden ayrılıyor. 2009 modeller Passat'ın fiyatı ithalatçısı tarafından henüz açıklanmamış. 2008 model fiyatlarına bakarak tahmini rakamlar söylenebilir.
En ucuz Passat modeli Passat 1.6 102 hp Trendline 47.210 YTL, en pahalısı ise 95.720 YTL'ye satılan Passat 2.0 TDI 140 hp 4 Motion Highline 4 Motion.

Passat CC 2009 foto







İlginç video, yarış böyle kazanılır:)


Filmdeki Volkswagen'in bir başka modeli olan Polo. Ama reklam çok güzel olduğu için buraya koyduk.

11 yorum:

Murty dedi ki...

Arka tasarımı resmen berbat olmuş. bombeli arka cam passat gibi "ağır" bir modele hiç yakışmamış. Güncel modelin arkası ve bu modelin de önü alınsaymış tadından yenmezmiş. arkası honda city, fiat albea gibi modelleri anımsatıyor.

Adsız dedi ki...

2007 model bir passatımız var ama bu modelin arka dizaynı harika bugün şansım olsa hemen değiştiririm

Adsız dedi ki...

albeayla alakası yok daha ziyade farlar son ford mondeo yu çağrıştırıyo ayrıca mrcds clk ile de arka dizayn olarak yarışabilri

Adsız dedi ki...

harıkasın passat kral sın 2008 modellerı bozmustu ama su araba harıka basarılar

Adsız dedi ki...

tek kelimeyle süper

Adsız dedi ki...

murty arabadan anlıyo o ne biçim arka model öyle aynı albea saçmalamışlar

Unknown dedi ki...

ŞİMDİ BU RESİMLERE BAKARAK BEN HİÇ BİR ŞEY SÖYLEMİYORUM AMA EREL OTOM. E BURDAN SELAM LARIMI İLETİYORUM..... YAZIK DEĞİLMİ BANA. ABEEE... BUNEE. ARAÇ A LAFIMIZ YOK. ARAÇ DÖRT DÖRTLÜK 4 - 4 LÜK AMA GELDE BANA SOR DAHA 2 AY ÖNCE 2009 MODEL PASSAT ALDIM 2.0 TDI NE DERSİNİ BANA... AMAN BEN ANLADIM SUSA BİLİRSİNİZ.

Adsız dedi ki...

mükemmel bi araç yapmışlar.. bugun kırmızı ışıkta yanıma durdu gözümü alamadım.. ön profil klasik passat dizaynı (biraz moderni) arka profil mersedes slk'yı yandan bakıldıgında ise jaguarı anımsatıyo..

Adsız dedi ki...

cok gzl zaten vw ne yapsa yakısıyo 1970-80 modellerini hala yollarda görmemiz mümkün üstelik onları bile bazı yeni arabalara değişmem bu modelde adına yakısır sekilde tasarlanmıs tabi önemli olan 1.Sağlamlık 2.Konfor daha sayılabilir.vw bunlara uyuyor simdi araba alsam 10 bin liraya 2000 tofaş degil 1990 vw alırım. Saygılar

Adsız dedi ki...

benım de olurmu bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper

Unknown dedi ki...

2003 passatım var 1.8 turbo tsı muhteşem inanınki 2009 passata değişmem süper sessiz ve süper performanslı