Güncel Akaryakıt Petrol Kampanyaları ile hediyeler kazan

Akaryakıt markalarının kampanya savaşları otomobil kullanıcılarını sevindiriyor.
Banka kredi kartı ve petrol şirketleri arasında düzenlenen kampanyalar ile hem hediyeler hem de bonus, world, axees puanları bonuslar cebinizi dolduruyor.
işte Güncel Akaryakıt Kampanyaları, Petrol kampanyaları


BP'de 30 YTL kazan
BP ve bonus kredi kartı arasında düzenlenen kampanya ile akaryakıtınızı BP petrol şubelerinden al, tam 30YTL kazan. BP akaryakıt ve bonus akaryakıt kampanyası için buraya bakabilirsiniz.

Total Petrolde bedava kampanyası
Finansbank ürünü Card Finanas ve Total Akaryakıt markası arasında düzenlenen kampanya ile 2 kez, tek seferde 100 ytllik alışveriş yapanlar tam 40 YTL kazanıyor. Total Petrol bayilerinde geçerli kampanya ile tam 40 YTL parapuan kazanmak için buraya bakabilirsiniz.

Totalden Tasarruflu Ampul kazan
Total Petrolden tek seferde 100 ytl alışverişlerini aynı zamanda Osram marka tasarruflu ampul kazandırıryor. Enerji tasarrufu ve ekonomik aydınlanma için bu totol petrol ün bu kampanyasını kaçırmayın. Bu kampanyadan yararlanabilmek için Total Club Card sahibi olmanız gerekiyor. Total klüp kartınızı total akaryakıt istasyonlarından alabilirsiniz.

OPET'ten herkese deterjan kampanyası
Opet petrol istasyonlarında 100 YTLlik alışveriş yapan world card kullanıcısı herkese bedava ariel deterjan hediye ediliyor.
özellikle bayar şoförleri, kadın araba kullanıcılarının daha çok işine yarayabilecek kampanya ile erkek sürücülerin eşleri de sevinecek.
Opet deterjan kampanyası ile 100 YTL ve üzeri akaryakıt alışverişlerinin her defasında 600 gr Ariel M-ZİM5 Dağ Esintisi hediye ediliyor. Kampanya son katılım tarihi 14 Ekim, ayrıntılar burada.
PETROL OFİSİNDEN Herkese Porselen tabak hediye
Petrol Ofisi tarafından düzenlenen akaryakıt kampanyası ile, Petrol Ofisi’nden 1 Eylül–30 Kasım tarihleri arasında Positive Card ile 100 YTL’lik yakıt alanlar kazanıyor. Petrol ofisi alışverişinize Kütahya Porselen tabak hediye ediyor. Petrol ofisi akaryakıt hediye kampanyası burada

ALPET'ten taraftara fanatik su bardağı hediye!
ALPET’ten 22 Eylül-31 Aralık 2008 tarihleri arasında100 YTL’lik alışveriş uyapana hediye var.
Alpet akaryakıt kampanyası ile karyakıt, madeni yağ veya otogaz alan ya da kupon toplayan herkese fanatik su bardağı hediye. Alpet hediye kampanyası ile Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un resmi taraftar su bardağı hediye ediliyor. Alpet kampanyası ayrıntıları burada.

SHELL'den 30 YTL hediye
20 Ekim 2008 tarihine kadar 100 YTL ve üzeri ikinci ve üçüncü akaryakıt harcamalarının her biri için 5’er YTL, dördüncü akaryakıt harcaması için 20 YTL değerinde ilave MaxiPuan kazanacak.

Shell’den akaryakıt veya Shell AutoGas alan Shell Club Smart Card sahipleri biriktirdikleri puanlarla bedava hediye kazanıyor. Eti ve coca-cola ürünleri alabiliyor.
Shell hediye kampanyası burada

Shellden Nokia Telefon Kazan
Shellden nokia cep telefonu kazandıran kampanya burada

Hiç yorum yok: