Modifiye Parçaları


Araçlarırnı Modifiye modifiye yapmak isteyen sürücülerin en merak ettiği konulardan biri acaba aracımı istediğim gibi modifiye edersem kaç para harcarım sorusunun yanıtı.
Bununla ilgili bizde bir araştırmaya koyulduğumuzda


bilir kişiler hemen şu soruyu sordular. Ne yapmak istiyosun. Sadece boya tampon ve far değişimi mi ? boya tampon far değişimi ve biraz da fiber kullanarak görünüm değişimi mi? yoksa arabayı açmak mı istiyosun?
Bunların hepsinin ayrı ayrı fiyatları var?
Birinci olarak bahsettiğimiz modifiye nispeten daha ucuza geliyor ve arabanızın modeli yüksekse ve tutulan bi avrupa arabası ise tavsiye ediliyor. Çünkü satarken nazlı alıcılar için kolaylıkla eski halıne getirilebiliyor. Maliyet açısından ise dediğimiz gibi daha ekonomik oluyor.
Bir fiyat istediğimizde ise hemen neleri değiştireceğiz ve hangi parçaları kulanacağız sorusu geliyor. Yani usta ağzıyla 'ne kadar çok şey istersen o kadar para abi ' cevabını alıyoruz. Biraz daha zorlayınca abi 200 ytl ile de yapılır bu iş 2000 ytl ile de diyorlar. Aracı açma ise yanı bütün tasarımı değiştirip yeni bir tasarım yapmanı fiyatı belli bile değil.
Aracınızdaki değişikliğin büyüklüğüne göre fiyatta büyüyor.
Anlıyacağınız modifiye için karar verip fiyatı merak ediyorsanız önce neleri ve hangi kalite de değiştireceğinize karar vermeniz gerekiyor. Sonra atlayıp gidiyosunuz sanayi ye değişikliğe göre fiyatı öğreniyosunuz.
Birde tavsiye de bulunalım. İnternet sitelerindeki modifiye parçalarına bakarak ta değişeceğiniz parçaların fiyatlarını öğrenmeniz mümkün. Ve bilinçli sürücülerin yapması gereken de bu zaten.
İyi modifikasyonlar..

Hiç yorum yok: