Kusursuz Arabalar - Kendi Kendini İyileştiren Poliüretan Kaplama:













Bir arabamız olsun ve bozulan yerini kendi tamir etsin. Ne güzel olurdu değil mi.İşte yeni tekneloji harikası Hyundai imode bunun bize gelecek zamanlarda olabileceğini vaat ediyor.

Yumuşak Dokularda Poliüretan Kaplama: Yeni nesil Bayhydrol® ve Bayhydur® serileri, "i-mode""un birçok kontrol ve konsol parçalarında yumuşak dokuyu yakalayabilmek adına kullanıldı. Bu sayede araç iç mekanı "soğuk" plastik görünümünden kurtulup sıcak bir havaya kavuşturuldu. Yeni nesil doğa dostu kaplamalar artık yumşatıcı kullanılmazken ürünler tamamen su bazlı olarak üretiliyor.

Ve kullanılan bu poli üretan arabada meydana gelen çizikleri kendi kendine onarıyor. Ne güzel değil mi?
Polikarbonat Şeffaf Modüller:
Kullanım rahatlığı ve zengin içyapısı ile bir "van" araca benzerken, görünümü ve sürüş keyfi açısından da spor modellerle yarışabilecek özellikte olan "i-mode"un pek çok parçasında polikarbonat şeffaf modüller kullanılmış. Ön, arka ve yan camlar ile kelebek camlara ek olarak, farlar ve dört büyük tavan modülü de BMS"in Makrolon® hammaddesinden üretildiği görülüyor.
LED farlar – Polikarbonat modüller:
İ-mode"da farlardaki yeni teknoloji LED lambaları yanında aynı zamanda kısa ve uzun farları toparlayıp odaklanmasını sağlayan ve Makrolon® ile üretilen kolimatör mercekler kullanılırak harika bir görüntü sağlanmış.

Hiç yorum yok: