Bentley

Dünyanın en lüks araba markalarından olan Bentley geçen yıl bizim gibi gelişmekte olan ülkeler dahil bir çok ülkede satış rekorları kırmış. Toplamda 10 bin 14 adet araba satışı gerçekleştirmiş. Doğuş Otomotiv'in ihraç edip satışa sunduğu İngiliz markası Bentley Türkiye'de ilk yılı olmasına rağmen hedefleeneni üzerinde satış rakamına ulaşmış. Toplam 9 adet Bentley satılmış Türkiye'de.

Bentley Özellikleri


12silindirli bu lüks otomobiller bu klasmanda dünya birincisi. İkinci sırada Mercedes var. Aristokrat lakaplı bu arabalar tamamen el yapımı. Arabayı satın aldığınızda hemen teslim etmiyorlar. En az 6 ay beklemeniz gerekiyor.
Bir arabanın iç döşemesi için 12 adet sığır derisi kullanılıyor. Bu arabalar full+full+full olarak nitelendirilebilir. Nevigasyon, hız sabitleyici, parkpilot, xenon far, ısıtma-soğutma-masaj özellikli koltuklar bu arabalarda standart. İsteğe göre ek donanımlar yapılıyor.

Bentley Modelleri


Arnage, Azure, Brooklands, Continental Flying Spurs, Continental GT ve Continental GTC olmak üzere altı farklı modeli bulunan Bentley dünyanın en hızlı arabası. Continental GT'nin beygir gücü 500 ve 100 metreye 2,5 saniyede ulaşıyor.

Bentley Satış Yerleri


Doğuş Otomotiv'in 8. markası. Doğuş otomotive ulaştığınız her yerden bu arabaları temin edebilirsiniz. Tabi ki gücünüz yetiyorsa. İstanbul Ortaköy'de Bentley İstanbul adında bir showroom açılmış. Orada dünyanın bu en pahalı ve lüks arabalarını görebilirsiniz.

Bentley Fiyatları


Tahmin edebileceğiniz üzere tabit bir fiyatı yok. Müşterinin istediği özelliklere göre fiyatlar değişiyor. Ama şunu söyleyebiliriz. Fiyatlar 300 bin avro ile 1,5 milyon avro arasında değişiyor.

Bentley Resimleri


Hiç yorum yok: