Yeni Model Mercedes

Mercedes C serisinde ciddi değişiklikler yapmış. Mercedes-Benz'in en çok satan modeli olan C serisi şu ana kadar 2 milyon rakamına ulaşmış bulunuyor. C serisinde dış görünümdeki en önemli değişiklik radyatör kapağında.

Yeni C Serisi


Yeni C serisinde iki ayrı ızgara tarasırım göze çarpıyor.
Avantgarde modelinde 3 adet kalın krom ızgara üzerine ortalanmış Mercedes logosu kullanılıyor, ki bu tip ızgara şu ana kadar sportif modellerde kullanılıyordu. Elegance ve Classic modellerinde ise Mercedes yıldızı ön kaputun üstene konumlandırılmış.

Yeni C Serisi Mercedeslerin özellikleri

Yeni model Mercedeslerde performansı yüzde 30 oranında artıracak şekilde motor geliştirilmiş. Ayrıca önceki modellere göre yakıttan yüzde 6 oranında tasarruf da sağlanabilmiş. C350 dışındaki bütün C serisi modellerde 6 ileri vitesli şanzuman kullanılmış.

C Serisi Mercedeslerde Konfor ve Güvenlik


Bu konu altında yapılan bütün değişikliklere Çeviklik Kontrol Sistemi adını vermişler. Agility Control Süspansiyonu adını verdikleri sistem amortisör sertliğini kontrol ediyor. Fren yapmayı kolaylaştıran bir sistem olan Adaptif Fren Sistemi çift zamanlı hidrolik fren sisteminin diğer adı.
Ayrıca arkalardan çarpmalarda boynu koruyan Neck-pro sistemi de bu araçlardaki başka bir yenilik.

İki ayrı ızgara tasarımı bulunan Yeni C Serisi'nin Avantgarde modelinde, sportif Mercedes modellerine has 3 kalın, krom ızgara üzerinde ortalanmış Mercedes yıldızı kullanılıyor.

Yeni C Serisi Mercedeslerin fiyatları


Şu anki perakende satış fiyatı 55000 euro'dan başlıyor.

Hiç yorum yok: