Çin arabaları geldi

"Şuyuu vukuundan beter" dedirten Çin malı otomobiller sonunda Türkiye'ye geldi. Şu anda gümrükten giriş yapmak üzereler.

Mermerler Otomotiv'in distribütörlüğünü üstlendiği Chery'nin Alia ve Tiggo modelleri Türkiye'de satışa sunulacak pek çok yakında. Şubat ayında yollarda çin arabaları görmeye başlayacağız.

Çin arabaları satış yerleri, bayiler


Mermerler Otomotiv de yoğurdunun ekşi olmadığını iddia ediyor her tüccar gibi. İki yıldır Çin markası olan Chery'yi Türkiye'ye getirmek için altyapı çalışması yaptıklarını ve bu arabalarla ilgili her türlü garantiyi verdiklerini söylüyor.

Tabi Mermerler'in başkanı fiyat konusunda çok ketum davranıyor. Araçler yedek parçalarıyla beraber Çin'den gelmişler, 50 adet bayiiye gönderilmek üzere ama fiyat konusunda hiçbir ipucu yok.

Gelecek arabalarla ilgili bir not: Otomobiller Avrupa Standartlarına uygunmuş ve her iki modelde de çift salıncaklı tam bağımsız süspansiyon sistemi sayesinde yüksek yol tutuş imkanı yaratılırken, araçlarda ABS, EBD, dijital klima, elektrikli sunroof, CD çalar bulunuyormuş.



2 yorum:

Adsız dedi ki...

şu arabaların birde resimleri olsa daha iyi olur benden tavsiye

Adsız dedi ki...

RESIMLERI VE NET SATIS FİYATLARI
YAZILSINDA BAKALIM