Çin Arabalarının Fiyatları

Şubat 1 itibariyle Çin Malı Otomobiller Türkiye'de satışa sunulacak. Çin arabaları şu anda Türkiye'nin en ucuz arabası olma ünvanını elinde bulunduran Rus malı Lada'ları geride bırakacak anlaşılan. Muhtemelen en ucuz marka arabalar çin arabaları olacak. Çin mali deyince akla hemen ucuz işçilik, ucuz ve kalitesiz hammadde geliyor fakat Çin arabaları konusunda distribütör firma oldukça iddialı. Tabi en doğru kararı tüketici verecek.

Yeni Çin Arabaları


Türkiye'de satışa sunulacak çin malı araba markaları şunlar: Chery, Geely, Zounghua, Jinbei, Changan. Şimdilik adını bile telaffuz etmekte zorlandığımız bu otomobilleri yakında her köşe başında görmeye alışacağız anlaşılan.

Çin Araba Fiyatları

En ucuz çin arabası markası Chery firmasının Q Q modeli olacak büyük ihtimalle. Bu araba Çin'de 3,500 dolara, Avrupa'da 5000 avroya satılıyor. Türkiye fiyatı 9,000 YTL olması gerekir diye düşünmeyin hemen. Yüksek vergiler yüzünden bu arabanın fiyatı en iyi ihtimalle 14,000 YTL olacak.
Chery Kimo Fiyatları

3 yorum:

Adsız dedi ki...

çinde 3500 dolar bize gelene kadar 14000 tl niye

Adsız dedi ki...

cin arabalari ne kadar iyi olacagini ilerleyen zamanlarda beraber gorecegiz ama fiyat tabiki onemli fiyat ve saglamlilik parcadada sikinti olmazsa satisini destek olur bir soz vardir iyi yapilan isi az kisi bilir kotu yapilan isi cok kisi bilir ama ben iyi olacagini saniyorum

Adsız dedi ki...

inş motorları gibi deildir.