7 kişilik arabalar, aile arabası

Tatile, uzun yola çıkarken şöyle geniş bir araç olsaydı diyor insan. Hafif ticari araçlar veya 7 kişilik otomobiller rahat bir seyahat için ilk akla gelenler. Hafif ticarileri, çoluk çocuk içine doluşur memlekete gideriz niyeti ile almayın deriz. Bir kere o araçlar adı üstünde, ticaridir. Daha çok yük taşımak içindir. Her ne kadar klima vs. aksesuarları olsa da otomobillerdeki konforu onlarda bulamazsınız.
7 kişilik otomobil almaya karar verirseniz alacağınız aracı iyice bir incelemenizi tavsiye ederiz. Çünkü arka taraftaki koltuklar oldukça dar olabiliyor. 7 yetişkin rahatça seyahat edemez her arabada. Arka iki koltuk daha çok çocuklar için düşünülmüştür.
7 kişilik otomobillerin MPV olarak adlandırıldığını belirtelim. Markaların MPV ve diğer 7 kişilik modellerininin bir listesini aşağıya çıkardık.
Ford S Max
Ford C-Max MPV
Ford Galaxy MPV
Citroën Grand C4 Picasso MPV
Citroën C3 Picasso MPV
Citroën C4 Picasso MPV
Nissan Note Hatchback
Nissan Qashqai+2 MPV
Opel Zafira MPV
Opel Meriva
Toyota Verso
Mazda 5 MPV
Renault Grand Scenic MPV
Renault Scenic MPV
Honda FR-V MPV
Volkswagen Golf Plus MPV
Volkswagen Touran MPV
Peugeot 3008 MPV
Skoda Roomster MPV
Kia Carens MPV
Chery Boss
Citroën Berlingo Multispace MPV
Fiat Doblo MPV
Kia Soul Hatchback
Renault Espace MPV
Mitsubishi Grandis MPV
Hyundai Matrix MPV
Chrysler Grand Voyager MPV
Mercedes Vito
Mercedes-Benz R-Class Sport Tourer
Seat Alhambra MPV
Chevrolet Tacuma MPV
Hyundai i800 MPV
Reno Kango MPV
Dacia Logan MPV

1 yorum:

Adsız dedi ki...

sayın aile araba müdürü benim 3 özürlü çocuklarım var engel oranı ağır özürlü %70%100 kader engelli 7 kişilik binek araba çok oygun gördüm bana nasıl yardımcı olabilirsiniz peşin ödenecek halım yok her hanki güvence kıredi kartlarımda yok sadece üç engelileri 3 ayda bir maaşları vardır 18 yaş altı çocuklar yaşları engelliere indirim varmı varsa 7 kişi binek araba ödenecek peşin fiyeti ve taksitle engeliler için fiyet listesi yardımınıza teşekür ederim halit kara .