Dacia Sandero, fiyatı, resimleri, özellikleri

Renault'un ucuz otomobil markası olan Dacia Logan modelinden sonra, piyasaya yeni bir model sürülüyor. Yeni modelin adı Sandero. Dasia'nın Sandero'u Brezilya ve Arjantin'de Renault markası ile satılıyor.
Sandero, hatcback (heçbek) segmentinde yer alıyor ve Renoult'un Romanya'daki fabrikalarında üretiliyor.

Renault Dacia Sandero Fiyatları

Dacia Sendaro Avrupa'da 8 bin avronun altında bir fiyata satılıyor. Dacia Türkiye tarafından resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen fiyatın 19.500 YTL olacağı söyleniyor.

Dasia Sandero Özellikleri


Sandero'nun motor seçenekleri:
1.4 lt 75 bg,
1.6 lt 90 bg,
1.5 dCi 70 bg
1.5 dCi 85 bg.

Yakıt tüketimi


Otomobilin 1.4 versiyonu 100 km'de 7 litre,
1.6 versiyonu 100 km'de ortalama 7.2 litre benzin harcıyor.

Dacia resmi





31 yorum:

nevzaterbay dedi ki...

BU TÜR ARABALALARIN GELMESİ FİATLARI DAHA DÜZENLİ HALE GETİRECEK VE HAKSIZ KAZANÇLARI ÖNLEYECEKTİR

nevzaterbay dedi ki...

bizim ülkemizde her şey pahalı arabada tabii ki aynı miktar paraya avrupada daha üstün özellikleri olan araba alınabiliyor. zaten ödediğimiz faturaların nerdeyse yarısı ÖTV hortumlama olayını tersine çevirip adını ÖTV koydular

Adsız dedi ki...

bence süper bir araba ama türkiyede hala bulunmuyor geldiginde bu aracı kesinlikle alıcam

Adsız dedi ki...

Ben bu arabaya baktım. Almayı düşündüm ama klima çıkışlarını çok sevmedim. Ama yine de o fiyata çok güzel bir araba... Deneme sürüşü de yaptım www.hedefoto.com sayesinde...

Unknown dedi ki...

ben aldım gercekten cok memnunum klıması gayet ıyı sogutuyor cekısı ve atıklıgı sınıfındakı araclara gore cok daha ıyı tasarımına dıyecek soz yok zaten kım gorse alıcı gıbı ıncelıyor:))

warmanx dedi ki...

Benzin tüketimi biraz fazla değil mi?

Adsız dedi ki...

ben hiç memnun degılım ucuz malzeme kullanmıslar.paspasları bile ayagınız altından kayıyor defryaj çok yumuşak ve bunun gıbı bırcok sıkıntı ..alacaksanız ıyı bır araba alın...

Adsız dedi ki...

mahlesef çok ucuz mazeme kulanılmış ve satış sonrası ilgisizlik son safada aynalar ön tanbon çok zayıf yakıt fazla alan hata eder sakın danışlmadan almayın ben yandım siz yanmayin

sinanx.com dedi ki...

bende iki senedir dacıa kullanıcısıyım gayet memnunum dizel arabam. az yakıyo tam aile arabası.orta ayarda bir araba ha daha iyisi yokmu var ozaman açıcan kesenin azını alıcan istediğin gibi.gayet ihtiyacı karşılyo.saolsun dacıa firmasına

berk dedi ki...

bu arabayı almayı düşünüyorum ama internette yeterli bi bilgi bulamadım yakıtı,dayanıklılığı,motorun performansı nasıl kullanan varsa km de ne kadar yakıyor ve palio almayıda düşündüm motorunu gerçekten çok beğendim palio kadar motoru güzelmi?

hasan dedi ki...

nereye sorarsanız sorun almaya kalkınca ellerinde araba yok birbuçuk ay sonra gelecek diyorlar fiyat garantiside yok ama cayır cayır reklam yapıyorlar

Unknown dedi ki...

Ben bu aracı 2 ay önce aldım.Çok memnunum. Yakıt olarak km de 200 yakıyor.ayrıca araç yerden yüksek jip hacası var geniş ve ferah. Çekişinden de gayet iyi memnunum.Almayı düşünen varsa hiç tereddüt etmesin.Sandero sizde bağımlılık yaratacak.

Unknown dedi ki...

Ben bu aracı 2 ay önce aldım.Çok memnunum. Yakıt olarak km de 200 yakıyor.ayrıca araç yerden yüksek jip hacası var geniş ve ferah. Çekişinden de gayet iyi memnunum.Almayı düşünen varsa hiç tereddüt ermesin.Sandero sizde bağımlılık yaratacak.

Adsız dedi ki...

bizde aldık çok rahat 1.4 75 beygirlik benzinli versiyonu çok az yakıyor. Süspansiyonu eşilmiş ve didiklenmiş Türkiye yollarına göre rahat rahat gidiyorsunuz. Suv kitini bekliyorum harika modifiye edilir. Eğer orta sınıf da bir çalışansanız mutlaka ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

Adsız dedi ki...

sipariş vereli bir ay kadar oldu. bu hafta içinde gelecek inşaallah. 1.5 dci laureate bekliyorum.kullanmaya başlayayım, izlenimlerimi aktarırım.

Adsız dedi ki...

Teşekürler bu modeli tasarlayan kişilere.Çok beğendim.Benim arabam yok eğer birgün araba alısam ,inanın bu DACİA SANDERO olacak SAYGILAR .ALİ.

Adsız dedi ki...

ARKADAŞLAR ARABA GERÇEKTEN SÜPER BEN ÇOK MEMNUNUM. HERKESE DE TAVSİYE EDİYORUM. SANDERO YERDEN YÜKSEK JİP GÖRÜNÜMLÜ YAKITI AZ BENCE SÜPER BİR ARABA. ALANLARA HAYIRLI UĞURLU OLSUN.

Adsız dedi ki...

BEN ARABAMI BİR GÜNDE TESLİM ALDIM. HİÇ BİRŞEYİNE KARIŞMADIM. ARKADAŞLAR ARABA PİYASAYA ÇOK HIZLI GİRDİ. BU PARAYA SIFIR ARABA ZOR ALINIR. NEREYE GİDERSENİZ GİDİN TESLİMATI BİR İKİ AY SONRAYA VERİYORLAR. ÇÜNKÜ MİLLETE ARABA YETİŞMİYOR. NEREYE BAKSAM SANDERO, LOGAN HERKEZE HAYIRLI OLSUN.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar benim böyle bir arabayı almaya gücm yok yanlız bu arabayı almak için var gücümle çalışıyorum inşl benimde bir sanderom olacak ilk günden beri bu aracı takip ediyorum herkese selamlar

Adsız dedi ki...

arkadaşlar stepways hakkında bi fikri olan var mı

arabalari.net dedi ki...

Stepways'ı merak eden arkadaş:tıkla, Dacia Yeni Sandero Stepway piyasada

Önder Yaşaroğlu dedi ki...

arkadaşlar dün Çanakkale Saruhan Otomotiv'e Ambiance 1.5 dci modeli incelemek için gittim bilin bakalım ne oldu? Lauretta 1.5 dci modelini satın aldım ve döndüm güya sadece bakıcaktım ama araç segmentinde bence çok iyi, tavsiye edilir.

Adsız dedi ki...

Sandero platin gri full LAUREATE 1.4 MPI benzinli aldım. fiyatına göre kendi sınıfında çok süper bişey. ortalıkta doğru dürüst gören yok . bu neya diye souyorlar. açıkcası gören bu fiyata bu araba çok mükemmel diyor. 5000 km yaptım. 1.4 motor olmasına rağmen kendi sınıfındaki diğerlerine nal toplatıyor. tavsiye ederim,memnun kalacaksınız.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar satan varmı sandera stepway 05423257386 numaram arayın

Adsız dedi ki...

hiç güzel değil aradıklarımı bulamıyorum

Adsız dedi ki...

çok memnunum teşekkürler

Adsız dedi ki...

eğer takas olacaksa 2009 grande puntoya ne kadar fiyat biçilir çok merak ediyorum çünkü stepway alamak istiyorum

Adsız dedi ki...

bende 1500 motor 75 beygir aldım bundan önce city vanım vardı en az onun kadar rahatım ve yarısı kadar bile yakmıyor önemli yol tutuşu süper tek şikayetim müzik çaları mp3 deil:)))))))))))))))) alan pişman olmaz

Adsız dedi ki...

Araçı tercih hakkım olmadan zorunlu olarak aldım. Özel sebepler vardı. Aracı alınca hiç şaşırmadım. Renault ürünleri ortadayken, onun çakması Dacia dan ne bekleyebilirsiniz ki? 3.dünya ülkelerine satılmak üzere üretilmiş bir araç. Üzerinde Clio motoru var diyenlere gülüyorum, evet üzerinde Clio II motoru var. 1.4 8Valf yani çok yakar hiç gitmez. Renault kendi araçlarında kullanmadığı atıl teknolojiyi bu araçlarla millete çakacak. Araç ambiance modeli. Sürücü koltuğunda hiçbir ayar yok. Konumu yüksek ve dizim direksyona çarpıyor. Yolu ve göstergeleri yeterli şekilde göremiyorum. İşin ilginci direksyonda da yükseklik ayarı yok. Dahası çalabilecekleri ne varsa çalmışlar. Silecekte fasıla ayarımı arıyorsunuz, bence daha çok bakarsınız. Bırakın fasıla ayarını ön cama su püskürttüğünüzde sileceklerin çalışmadığını hayretler içinde göreceksiniz. Siz en iyisi aklınızı kullanın, doğru Hyundai gidin ve GETZ veya İ20 alın. Geniş bagaj ve konfor mu isityorsunuz o zaman Accend alın. Paranızı eski teknolojiye kaptırıp benim gibi dumur olmayın.

Adsız dedi ki...

dacia 1.5 dci laureate hakkında bilgisi olanya da kullanan varsa bilgi verebilir mi? lütfen gülay

Adsız dedi ki...

arkadaşlar herkes havadan atıyor eminimki çoğu malı mülkü olmayan insanlarsınız bazı arkadaşlar çok güzel yorum yazmış.mesela mersedesi olan adamın bu sayfada işi ne ya onlar cahil yada biz.....