05.07 Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı (MTSS) Sonucu

Sonuçlar açıklandı. Sonucunuzu öğrenmek için tıklayınız.


Bu abonelik sadece "ehliyet sınavı" etiketli yazılar içindir.

E-posta adresiniz:



Bilindiği gibi ehliyet sınavlarını Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (Egitek) yapıyor. Ehliyet sınavları, yazılı ve direksiyon sınavı olmak üzere iki kısımdan oluşuyor. yapıyor. Direksiyon sınavına (MTS) katılabilmek için yazılı sınavın her üç bölümünden 70 puan almak gerekiyor. Her üç bölümden başarısız olan veya bölümlerin birinden veya ikisinden başarısız olan aday sonraki sınav döneminde tekrar sınava girme hakkına sahip. Toplamda 5 kere sınava giren aday başarılı olamazsa ehliyet kursuna tekrardan yazılmak zorunda kalıyor.

05 Temmuz 2008'de yapılan ehliyet sınavının sonuçları

Sonuçlar Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Egitek'in (egitek.meb.gov.tr) sayfalarında açıklanıyor. 5 temmuzda yapılan sürücü sınavının sonuçları 21 Temmuz 2008'de açıklanacak. Sonuçlar açıklandığında sitemizin ana sayfasında duyuracağız.

Sonuçlar açıklandığında haber vermemizi ister misiniz?

Sonuçlar açıklandığında size haber vermemizi istiyorsanız e-posta listemize abone olabilirsiniz.
Abonelik ücretsizdir. E-posta adresinizi yazdıktan sonra "Ekleyin" düğmesine tıklayın. Karşınıza küçük bir pencerede doğrulama formu çıkacaktır. Orada gördüğünüz harfleri veya rakamları kutu içine yazıp "Complete Subscription Request" düğmesine tıklayın. Size bir e-mail göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıkladığınızda aboneliğiniz başlayacaktır.
Not: Bu abonelik sadece "ehliyet sınavı" etiketli yazılar içindir.

E-posta adresiniz:


Hiç yorum yok: