Araç takip sistemi fiyatları, filo takip sistemleri

Toptancılar, nakliyeciler, okul servisçileri... taşımacılık ile uğraşan bilumum işverenler araç takip sistemlerine ihtiyaç duyarlar.
Araç takip sistemleri uydu üzerinden veya cep telefonu hatları üzerinden çalışıyor. Eğer bir filo takip edilecek ise uydu üzerinden çalışan ve internetten izlenebilen bir sistem gereklidir. Takip edilecek olan sadece bir araç ise GPRS'li bir sistem yetebilir.

Araç takip sistemi markaları, programlar

Bu alanda faaliyet gösteren bir çok firma var. İhtiyacınızı belirledikten sonra birini seçebilirsiniz.
Mekanik kısmın ve program kısmının aynı firmadan temin edilmesi iyi olacaktır. Bir program ile izlenebilen araç takip sisteminden çok, internet üzerinden izlenebilen tercih edilmeli deriz. Cep bilgisayarı gibi mobil cihazlardan, programın kurulu olmadığı bilgisayarlardan takip etme imkanı olacaktır.
Araç takip ve filo takip sistemlerinin fiyatları 250 liradan başlayıp 15 bin dolara kadar çıkmaktadır. Takip edilecek araç sayısı, hizmetin niteliği fiyatı değiştirmektedir.
Kullandığınız araç takip sistemi var ise veya kendi araç, filo takip sisteminizi, programınızı tanıtmak isterseniz aşağıya yorum olarak yazabilirsiniz. Yorumlarda internet sitenizi adresini, firmanızın adını verebilirsiniz.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhaba,

Araç takip seçiminde önerilen adımlar.

Araç takip sistemlerinde Promosyonlu ürünler, çok reklamlı ürünler ,kiralık alımlarda dikkat edlmesi gerekir. Hesaplandığında teknik ve aksesuar olarak cihazın bedelinin 3 katı da ödeme yapmış olabilirsiniz.

Araç takip sistemlerinde cihaz özelliklerine dikkatedilmesi ençok önemli olan noktadır. Burada fiyatı düşük olması diğer cihazlar arasında teknik farkı incelemeniz gerekli olduğudur.Teklif aldığınız cihazın yanında aksesuarlarda ekstra ücretle yansıtılabilir bu sebeple teklifle beraber yanında verilen aksesuarlarda önem taşır.

Web tabanlı yazılım burada aldığınız tekliflerde yazılımın detaylı demoi ncelemesini yapmalısınız. Fiyat uygunluğu yazılımın güncellenmesinde önemtaşır güncellemeerde diğer tecrübeli firmaların katkıları güncelleme ile yazılma yansır. İstediğiniz özellikler vardır ama ileriye dönük olmamasıda dez avantaj olabilir kurumsallaşan firmalarda bu çök önemlidir.Hatasız hızlı düzgün veri almak bunun yanında yazılımda menüsü var ama henüz hazır olmayan bir çok yazılımda olabilir ve bunlar önemli faktörlerdir.
Yazılım seçiminde tavsiyem: Tüm modüllerin ve haritanın tek bir ekranda buluştuğu yazılımlar daha pratik ve kurumsal yazılımlardır.

Sonuç olarak satış sonrası hizmetlerde önemlidir.
Bunlar yazılım ve teknik destek ücretlerinin dikkat edilmesi ve diğer tekliflerle karşılaştırma mutlaka yapılmalıdır.

İnterfleet araç takip sistemleri