2010 Yeni Fiat Doblo

Geçtiğimiz günlerde Yeni Fiat Doblo'nun tanıtımı gerçekleşti. Lansmana arabalari.net olarak biz de davetliydik. Doblo'yu yeniden tasarlayan Fiat, onu tamamen farklı bir ticari arabaya dönüştürmekle kalmayıp aynı zamanda binek araba özelliklerinide tek bir araçta buluşturmuş.


Yeni Doblo Cargo, 90, 105 ve 135 HP'lik  üç multijet dizel seçeneğiyle sınıfındaki diğer araçlara nazaran daha fazla motor seçeneği sunuyor, üstelik önümüzdeki senelerde araçlarda zorunlu hale gelecek olan Euro 5 çevre normlarını sağlayan Yeni Doblo Cargo'nun ortalama yakıt tüketimi 100 kilometrede 4,8 litre, bakım aralığı ise 20.000 kilometre, bilindiği gibi eski Doblo'da bu 10.000 kilometreydi. Ayrıca bi-link teknolojisi sayesinde tam  bağımsız arka süspansiyonları ile sürücülere sedan konforu sağlayan Fiat Doblo, 1000 kg'a varan taşıma kaapasitesi ile rakiplerine açık ara fark atıyor. Buna ek olarak Doblo'nun içinde eşyalarınızı daha düzenli yerleştirebileceğiniz sayısız göz ve bölme de mevcut. Daha ileri bir teknoloji ile donatılan Yeni Doblo'larda sunulan Blue& Me sistemi ile ellerinizi direksiyondan ayırmadan MP3 dinleyebilir ve telefon görüşmesi yapabilirsiniz, entegre navigasyon cihazı ile de gitmek istediğiniz yola en kısa yoldan gidebilmeniz mümkün.



 FIAT İş Birim Direktörü Okan BAŞ Yeni Doblo'yu anlatırken.


Yeni Doblo, iş ve aile güvenliğimiz için de önemli adımlar atmış, yangın önleme sistemi, kontrollü deformasyon gövde- diz, gövde ve baş koruyucu, dört sensörlü ABS, hidrolik fren yardımı ( HBA ), fren dağıtım sistemi ( EBD ), çekiş kontrolü ( ASR ) ve yeni bir özellik olan yokuşta kaymadan kalkmayı engelleyen Hillholder ile güvenliği hat safhaya çıkarmış durumda.

 

  

  

Yeni Doblo lansmanında blogcularla birebir görüşüp konuşan Fiat direktörlerine arabalari.net olarak teşekkür ederiz.

2 yorum:

bilog dedi ki...

Gitmiş kadar oldum :) Çok güzel bir yazı olmuş, FIAT seni bu tarz bir etkinliğe çağırdığı için çok şanslısın ;)

Otolist dedi ki...

Lansmanlara blogger yazarlarının da davet edilmesi
blogların ne kadar önemli olduğunu vurgulaması için önemli..
http://otolist.blogspot.com
http://otometre.com