2008 İstanbul araba fuarı (autoshow), yeri, tarihi, yeni model arabalar

Ağustos ayında Moskova'da düzenlenen otomobil fuarından sonra geçen hafta Paris'de yeni arabalar fuarda sengilendi. Bu hafta da İstanbul'daki araba fuarında yeni modeller tanıtılacak.


Birbirine yakın bölgelerde peşisıra otomobil fuarlarının boy göstermesinin sebebi bu bölgenin otomobil pazarında iyi bir potansiyele sahip olmasından. Otomobil günümüzde insanları bir yerden başka bir yere nakleden araçlar olmasının yanında bir sanat ve teknoloji harikalarına dönüşmektedir.

Milyonlarca, milyarlarca işçinin ekmek kapısı olan, binlerce mühendisin ve sanatçının üzerinde aylarca çalışarak ortaya çıkardıkları bu ürünlerin bir şekilde tüketiciye, araba meraklılarına duyurulması gerekiyor. İşte fuarların en önemli görevi budur.

Bu fuarda Çin araba markası Chery'nin 10 yeni modelle ilgi çekmesi bekleniyor. Ayrıca Lamborghini, Autoshow'da Gallardo LP 560 ve Murcielago LP 640 modelleriyle boy gösterecek. Otomobil tutkunları, Türkiye'de satışına yeni başlanan Gallardo LP 560-4'le ilk kez tanışma fırsatı bulacak.

İstanbul 2008 Autoshow (otoshow) 9-19 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek. Son model spor arabaları, lüks arabaları, yeni çıkan modelleri görmek isteyenlerin kaçırmaması gereken bir fuar.
Ayrıca bakınız:İstanbul 2008 Auto Show ne zaman ve nerede?
Tuning Şov İstanbul 2008

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Küçük gördüğünüz,alay ettiğiniz İran araba yapmış size satıor.birazcık aklınız varsa alkışlayın.

Adsız dedi ki...

selam ben cem bana auti 2009 motel arabalasım fiyat oranı nedir