2010 Yeni Opel Astra Fiyatları, Sedan, HB, Twintop

yeni opel astraOpel'in Türkiye'de Vectra'dan sonra en çok tutulan modeli Astra. Bilindiği gibi Opel Vectra'nın yerini İnsignia almıştı. Bir an kendinizi Vectra kullanıcısın yerine koyun, neler düşünürdünüz? Elinizde yeni modeli olmayan bir araba kalmış oluyor. Birkaç sene sonra antika diye satabilirsiniz. Astra kullanıcıları Vectra sahiplerine göre biraz daha şanslı. Üretimi hâlâ devam ediyor ama epey farklarla. Mevcut modellerin çokluğu yetmezmiş gibi bir de station wagon modeli çıkartılacakmış. Hemen hemen iki yılda bir modelin yenilenmesi kullanıcıları rahatsız ediyor. Bizce otomobil üreticileri yenisini üretip satmayı düşünürken eski, mevcut müşterilerini küstürmemeli. Çok sık yapılan bu değişiklikler Opel sahibi olmak isteyenleri bir kere daha düşündürüyor.

2010 Yeni Astra Fiyat Listesi

Yeni Astra 1.4 HB modelinin en ucuzu 40.283 TL.
1.6 1.6 180 HP Active Select Cosmo modelinin kampanyalı anahtar teslim fiyatı 57.305 TL. Yani nerede ise iki model arasında bir ucuz araba alacak kadar fark var.
1.6 Astra Sedan modelinin en ucuzu 35.721 lira iken en pahalı modeli ise 1.3 dizel olan Enjoj 111. Yıl ise 40.671 Türk lirası.
Yeni Astra Twintop, Astra HB Classic III modellerinin ve diğe Opel modellerinin fiyatları için resmi sayfasına bakabilirsiniz.

Yeni Opel Astra Haberleri


2010 modelin videolu tanıtımı
2008 Fiyat Listesi
Yeni Astıra Fotoğraf Galerisi
Geri çağrılan Opel Astralar

İkinci El Satılık Astra


Sahibinden satılık Opel Astra
2005 model Astra Enjoy
Adana'da 98 model Opel Astra, Fiyatı
Ağrı'da çok temiz Astra
Ankara'da ikinci el Opel Astra Hatback
99 model LPG'li Astra

Hiç yorum yok: