Araç Kampanyaları

Üreticilerin çoğaldığı ve rekabetin arttığı bir dönemdeyiz, haliyle otomobil üreticileride satış fiyatlarını arttırmak için birbirinden güzel kampayalar sunmaktadırlar. Bu yazımızda sizlere yararlanabileceğiniz araç kampanyaları kampanya fırsatlarından bahsedeceğiz. Yıl sonuna yaklaştığımız bu aylarda otomobil üreticilerinin bir çoğu bunu fırsat bilerek yıl sonu kampanyaları ile otomobil alıcaklar için kampanyalar düzenlemektedirler. Bu kampanyalar ise genel olarak kredi finansmanındaki faiz oranlarının düşürülmesidir. Ayrıca firmalar bazı modellerinde 18 aya kadar 0 faiz seçeneğinide sizlere sunmaktalar. Bir diğer faiz indirim seçeneği ise yine 0 faiz ve KDV ödemesi şeklinde, birbirinden benzersiz indirimli kampanyalar bulabilirsiniz. Ayrıca bir sonraki yılın model araçları çıktığı için üreticiler bu yıl modelli araçlarında indirimler sunmaktadırlar.

ÖTV fiyatlarının zamlanmasından sonra otomobil üreticileri bunu kampanyaya dönüştürerek otomobil alıcaklara fırsatlar sunmuşlardır bunuda ÖTV'nin tamamını ödeyerek yapmaktadırlar. Bazı otomobil firmaları ise kullanıcılar için yük olan bakım masraflarını üstlenerek satış rakamlarını artırmaktadırlar. Bu sayede 2 yıl ya da 40 bin kmye kadar arabanızın bakımlarını servislerde ücretsiz olarak yaptırma imkanına sahip olucaksınız. Test sürüşü imkanlarının artmasından sonra firmalar artık test sürüşü günleri düzenlemekteler. Bu test sürüşlerine katılarak almak istediğiniz otomobili test edebilir (süresi firmaya göre değişmekte ve 1 aya kadar uzayabilmektedir.) belkide o otomobili alabilirsiniz, ayrıca test sürüşü etkinlikleri sırasınca da birbirinden güzel hediyeler kazanmayıda firmalar sizlere sunuyorlar. Facebook üzerinden yarışmalar düzenleyen otomobil firmaları buradan da sizlere ödüller dağıtmaya devam ediyorlar, en güzeli ise karnaval seyahati.

Kredili satışlarının günümüzde artmasından dolayı, otomobil firmaları artık kendileri kredi vererek sizleri otomobil sahibi yapıyorlar. Ayrıca kredili otomobil almanız durumunda firmalar dosya masraflarını karşılayarak sizi bu yükten kurtarıyorlar. Chevrolet'de sizlere bunların bir çoğunu sunmakla birlikte taksitli satış imkanıda sunuyor. Hemen bir Chevrolet bayisine giderek 300.00 TL'den başlayan fiyatlar ile 60 ay vadeli kredi ile arabanızı alabilirsiniz. Chevrolet ayrıca sizlere aracın %100'üne kredi vererek bu imkanı sunuyor. Ödemelere ise gelecek sene Mayıs ayında başlıyorsunuz.

Hiç yorum yok: