Kış lastikleri fiyatları, lastik fiyat listesi Fulda, Pirelli, Petlas


Bu sene kış erken geldi, yağmur yağış ve soğuklar iyiden iyiye kendini hissettiriyor. Yurdun bazı yörelerine kar düştü.

Kışlık lastik ne zaman kullanılır?

Yaşadığınız kente kar yağmayabilir, yağsa da yerde durmayabilir. Bu kış lastiklerine ihtiyacınız olmadığı anlamına gelmez. Hava sıcaklığı 7 derecenin altına indiğinde kışlık lastikleri taktırmanız gerekecektir. Konuyla ilgili olarak geçen yıl hazırladığımız habere bakabilirsiniz.

Michelen 4 lastik alana mont hediye ediyor.

Michelin 15 Aralık'a kadar otomobil, kamyonet veya 4x4 lastiği alana mont hediye ediyor.
Michelin lastik fiyatları listesi internet sitesinde mevcut değil. Fiyatları bayilerden görebilirsiniz. Bunun için önce hangi lastiğe ihtiyacınız olduğunu bilmeniz gerekiyor. Aşağıda lastik bulmanıza yardımcı olacak sayfaları da listeledik.

Fiat servislerinde bir lastik bedava

Bu ay sonuna kadar (30 Kasım) Fiat servislerinden 4 lastik alana 1'i bedava veriliyor. World kredi kartına 6 taksit, sürpriz hediyeler ve bir yıl boyunca ücretsiz yol yardımı veriliyor.

Lastik seçimi

Aracınıza hangi ebatta lastik gerektiğini şu sayfalardan öğrenebilirsiniz.Michelin lastik bulucu | Lassa lastik seçici | Fulda hangi lastik | Kontinental | Petlas lastik seçici

Fulda, Pirelli, Petlas, Goodyear lastik fiyat listeleri

Fulda lastik fiyatları
GoodYear fiyat listesi
Petlas fiyat listesi
Pirelli otomobil lastikleri fiyatları
Pirelli kamyon ve ağır vasıta lastik fiyat listesi
Burada fiyat listelerini yayınlayan, tanınmış markalara yer verdik. Söz konusu fiyatlar bayi fiyatlarıdır. Lastiklerin değişimini çoğu bayi ücretsiz yapmaktadır. Pazarlık yaparak daha ucuza alma imkanınız vardır. Fiyat listesini yayınlayan diğer markaları biz yorum yazarak bildirirseniz sayfaya ekleriz.

Hiç yorum yok: