Fiyatı 70 bin lira olan Peugeot RCZ sizi AutoShow'a davet ediyor

Birkaç gün önce yolda gördüğümde bu arabanın önü nere arkası nere diye ilk anda düşünmüştüm. Farklı tasarımı ve siyah rengi ile hemen dikkati çekiyor. Diğer sürücülerin dikkatini de çektiğinden trafikte kısa süreli bir aksaklık yaşandı. Hareket edince logosunu gördük. Araba Pejo'nunmuş.
Bugün posta kutumuza bir mail düştü. Peugeot Türkiye, 29 Ekim - 7 Kasım arasında yapılacak olan Auto Show İstanbul için 50 kişiye davetiye verileceğini söylüyordu. Davetiyeleri kazanmak için Peugeot RCZ'nin sizin için ne ifade ettiğini yazmanız isteniyor.
Bundan önceki yazımızda Auto Show için nasıl bedava bilet bulunabileceğini yazmış, davetiye veren marka ve firmaları tanıtmıştık. Onların içine Peuguot'u da eklemiş olalım. Pejo'nun dağıttığı davetiyelerden birini kazanmak için şu bağlantıyı takip ediniz. Bağlantı sizi facebook'a götürecektir.

Peugeot RCZ fiyatları

Gelelim RCZ'nin bizim için ne ifade ettiğine. Tasarımı ile dikkatimizi çekse de fiyatından dolayı ile yanına yanaşamıyoruz. Bu sebepten daha fazla birşeyle ifade etmesine müsade etmiyoruz. İşte fiyat listesi:
YEARLING - 1.6 THP 156 bg - 6 ileri man. 69.700
YEARLING - 1.6 THP 156 bg - Otomatik 72.700
YEARLING - 1.6 THP 200 bg - 6 ileri man. 78.250

Peugeot rcz Resimleri


Hiç yorum yok: