Limuzin fiyatları, ikinci el ve sıfır satılık limuzinler

Uzun süredir ara verdiğimiz otomobil türleri yazılarımıza limuzin ile devam ediyoruz. Çoğu kişi limuzini bir marka zannediyor. Uzun ve lüks araçlara verilen bir isimdir limuzin. Her markanın limuzini olabilir ve dahası özel olarak yaptırabilirsiniz.
Sanatçılar, iş adamları, mafya babaları tarafından tercih edilir. Son zamanlarda özellikle varoşlardaki düğünlerde gelin arabası olarak da görmekteyiz.
Limuzinler çoğunlukla beyaz veya siyah renkte olurlar. 6 veya 8 kişilik oturma kapasiteleri vardır. İçerisinde Amerikan bardan tutun da DVD oynatıcıya kadar birçok aksesuar mevcuttur. Amaç seyahat eden kişiye lüks otel konforu yaşatmaktır.

Limuzin fiyatları

Limuzinler araçların sonradan uzatılması ile yapıldığı için bir fiyat listesi vermek zordur. Aracın markasına içindeki aksesuarına göre fiyatları değişir. Mesela Lincoln marka 2010 model sıfır bir limuzin 165 bin dolara müşteri beklemektedir.
İkinci elde model düştükçe fiyatlar daha uygun oluyor. Mesela 89 model bir limuzin sahibinden.com'da verilen ilanda 49.000 TL'ye Adana'da satılığa çıkarılmış.
Fiyatlarından ve masrafından dolayı limuzin sahibi olmak pek tercih edilmez ve limuzin şöforsüz olmaz. Bu sebepten limuzin almak yerine kiralamak tercih edilir. Bir sonraki yazıda kiralık limuzin fiyatları hakkında bilgi vereceğiz.

limuzin resimleri, video slayt


İlgili yazılar
Lüks otomobil Cadillac
Çin mafyasının limuzini

Hiç yorum yok: