Gittigidiyor 2. el araba ve ikinci el oto siteleri


Sitemizin sponsorlarından olan ikinci el eşya sitesi gittigidiyor.com'un Garaj adı altında bir kategorisi var. Bu kategoride otomobilden daha çok yedek parça ve diğer oto aksesuar ürünleri yer alıyor. Bu yazıyı kaleme aldığımız saatlerde sadece 45 tane satılık oto ilanı var idi. Gittigidiyor'da ilan yayınlamak ücretsizdir, yapılan satışlar üzerinden komisyon alınır. Otomobil satışlarında bu komisyon alınmıyor zaten teknik olarak alınması da mümkün değildir.

İkinci el oto alım satım siteleri

Araba.com Bu işe ilk başlayanlardan ve en meşhurudur. Araba.com'a üye olmayan galerici yok gibidir. Dolayısı ile fiyatlar galerici fiyatlarıdır.
Sahibinden.com Adı üstünde. Buradaki ilanlar çoğunlukla araç sahipleri tarafından verilir. Arama özelliği basit ve hoştur.
Hürriyet oto Bize çok karmaşık geliyor ve site çok yavaş.
Arabam.com Arkasında Milliyet gazetesi var. Hürriyet kadar karmaşık ve itici bir ikinci el sitesi.
Tasit.com Kervana yeni katıldı sayılır. Müslüm Gürses'li kampanyası çok uzadığı için kabak tadı verdi. Arama özelliği fena sayılmaz, hızı iyidir. Galericilerin istilasına uğramış görünüyor.
5ileri.com. Yukarıda saydığımız sitelerin tümünde arama yaptığı iddia ediliyor.
Sizin de tanıtılmasını istediğiniz ikinci el araç siteniz var ise yazıya yorum yazarak tanıtabilirsiniz.

1 yorum:

Araba2 dedi ki...

Araba2.com'u da bu listeye ekleyebilirsiniz. 5ileri.com tarzi bir site ancak bunun daha gelismisi. 5ileri.com'da 6-7 ay onceki ilanlar var, site guncellenmiyor.