2011 Ford Fiesta, Özellikler, Tahmini Fiyatlar, Resimler

2011 model araçların çıkmasına çok az bir zaman kaldı. Firmaların çoğu temmuz veya ağustos aylarında bir sonraki yılın araçlarını satışa sunuyor.
Ford 2011 model Fiesta'yı geçtiğimiz aralık ayında Los Angeles oto fuarında tanıttı.

2011 model Ford Fiesta

2011 model Fiesta yollarda gördüğümüz 2010 modelinden çok farklı değil. Fiesta'ya özgü olan tasarımını koruyor. Çizgiler biraz daha keskinleştirilmiş, ızgara ve tamponlar yeniden şekillendirilmiş.
Şahsi görüşümüz Fiesta bu haliyle filmlerde gördüğümüz uzay araçlarına, konsept araçlara benziyor. Özellikle arkadan görünüşü alışık olmayanlar için biraz tuhaf gelebiliyor. İşte size Fiesta'nın farklı açılardan görünümü:

Ford Fiesta Fiyatları

2010 model Fiesta'lar bugün itibariyle 28 bin liradan başlayan fiyatlarlar satılıyor. Bu kriz ortamında fiyatların fazla yükselmeyeceğini tahmin edebiliriz. Fiyat listelerinden opsiyonlar -klima, yolcu hava yastığı gibi-, metalik boya farkı yer almaz. Bu saydıklarımız olmadan yeni bir Fiesta'yı ortalama 30 bin liraya alabileceğinizi söyleyebiliriz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

benim yüzde 97 özürlü oglum var bakım ücreti alıyoruz onun adına bir araç alsam bakım ücreti kesilirmi netür vergiden muaf olurum