Bebek arabaları fiyatları


Yeni bebeğiniz oldu ve artık dışarı çıkacak kadar büyüdü. Dünyayı, insanları, çevresini, kaldırımları, sokakları görmesini istiyorsunuz. O zaman size güzel bir bebek arabası lazım. Ama bebek arabası veya puset almadan önce aklınızda tutmanız gereken birkaç önemli hususu dillendirelim. Öncelikle, alacağınız arabayı en az üç yıl kullanacaksınız. Bu hiç de az bir süre değil. Bu yüzden ucuzuna kaçmayın. Şu bir gerçek ki markalı arabalar, istisnaları hariç tutarsak daha kaliteli oluyor.
İkincisi, muhtemelen bebeğinizi yaz - kış, güneşli - yağmurlu demeden gezdireceğiniz zanmanlar olacak. Bu yüzden yağmurluğunun veya güneşliğinin olmasına dikkat edin.
Üçüncü önemli konu da sizin sürüş keyfiniz. Bebek arabasının tekerlekleri ne kadar büyük olursa o kadar rahat kullanırsınız. Tabi arabanın manevra kabiliyetine de dikkat edin. Ve son olarak bebek arabasını internet üzerinden almayın. Online fiyatlar biraz dah düşük görünse de siz alacağınız arabaya (alacağınız her şeye aslında) önce dokunun, hissedin.
Kraft, Mclaren, Chicco gibi birçok bebek arabası markasının fiyatlarını ve özelliklerini öğrenebileceğiniz birkaç site: 1, 2, 3, 4

Hiç yorum yok: