2009 Chevrolet Cruze, fiyat, video ve resimleri

Çhevrole Cruze Fiyat Listesi

Chevrolet Cruze'nin üç modeli bulunuyor. Modeller ve fiyatlar şöyle:
1.6 16V >>>>>>>>> 28.500
1.6 16V LS >>>>>>>> 30.450
1.6 16V LS AT >>>>>>>>> 32.450
Fiyatlar Mayıs 2009'da Chevrolet resmi sitesinden alınmıştır. Güncelliğini kaybetmiş olabilir.

2010 mdoel Chevrole Kruze resimleri

Chevrolet Cruze Sedan 2010 Chevrolet Cruze resimlerinin devamı için tıklayınız.

43 yorum:

Erdal dedi ki...

abi kız gibi araba

Adsız dedi ki...

çok mükemmel bi araba fiyatıda iyi keşke benim olsa böyle bi tane

Adsız dedi ki...

abi olmaz böyle bişey ya bu fiyata böyle araba çok mükemmel ve çok sağlam arabalardır chevroletler

Adsız dedi ki...

müthiş bir araba nasıl bir dizayn bu anlaşılır gibi değil nasıl bir fiyat?iç dizayn müthiş

Unknown dedi ki...

Bi oto tasarımcısı olarak bence de fena değil, doğru adımlar atılmış. ancak tasarımında genel çizgi olarak İnsignia ya benzerlik farkettim belki tesadüftür. fiyat donanım olarakta epey iddialı bi model.

murat dedi ki...

hic büyük param olmadı olsaydı bir saniye düşünmez bir tane alırdım ğercekten mükemmel bir sanat eseri olmuş seyretmeğe doyulmuyor

uıuı dedi ki...

abicim hız 185 miş yani düşük deyilmi bu ibre enson 185 i gösterio

Adsız dedi ki...

Bu dış görünümün altında çin arabası bile olsa almayı düşünürüm.Reklamını ilk seyrettiğimde lüks bir araç tanıtımı sanmıştım,ama 31,5 bin lira orta sınıf olduğunu görünce bayağı şaşırdım.Kendileri 4 kapılı coupe demiş, bencede öyle.Çok hoşuma gitti ve çok satalıcak bu kesin.Bmw 3 mü yoksa bumu derseniz ben bu derim.Konfordan önce dış dizayna bakarım.Mahmut/Safranbolu.

Adsız dedi ki...

insignia ya benzemesi normal ne de olsa opel sülalesinden bir araba..

Adsız dedi ki...

içinde eco tech motor war yani opel motoru
dışı da sanırım daewoo polonya imalatımıdır nedir xD

Adsız dedi ki...

nasıl araba ya harika bu fiyata bundan iyisi olmaz musti

Adsız dedi ki...

abi kullananınız varmı nasıl memnunsun kesnde yakıtta fln gerci 6 vitesler az yakar kopartıyo yalnız

cast dedi ki...

abıcım nasıl yakıyo bu araba bılen varmı

Adsız dedi ki...

Arabayı görür görmez kendimi bayiye zor attım.Deneme sürüşüne çıktığım araba modeli düşük model ama orjinal lpgliydi.Sürüş deneyimim çok güzeldi.Araç aerodinamik bir yapı var hızlandıkça sizi yere yapıştırıyor ve içeriye giren o aslan kükreme sesi sanki spor bir otomobil kullanıyormuş hissi aracın hızlanması biraz yavaş ama dengeli kalkış sisteminden kaynakladığını öğrenince seviniyorum.Hızla alay ediyor sanki siyah rengin yandan görünümü sanki BMW 3.20 .Çok zor beğenirim ama bu araba beni deli etti.3 ay içinde benimsin bebeğim

Adsız dedi ki...

lpg de şehir içi 205 şehir dışı 160

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ortalama 100 km de / 6.8 litre benzin yakıyor.Yani son dereceuygun bir yakıt tüketimi var :)

Unknown dedi ki...

bu aracı konfor ıcın secıyorum motor sesı yol sesı kesınlıkle olmaması gerek hız sabıtleyıcı eksık bır donanım test surusu ıcın netten maıl attım bakalım gelırse sabırsızlıkla test edecegım sızlere son derecece acıklamalı bılgı sunarım otomotıv teknıkerıyım bekleyın takıp edn

necati dedi ki...

ilk çıktığı günden itibaren göz hapsimde harika b tasarım.iç konsol mükemmel 6 ay sonra benimde olacak.. sana aşığım 'cruze'

Adsız dedi ki...

ben aldım ama araba henüz elime geçmedi. hız sabitleyici olmaması önemli değilde.. umarım kabin içine çok ses almıyordur

Murty dedi ki...

Chevrolet tam markaya uygun bir tasarım yapmış arabaya karşıdan bakınca Amerikalıların elinin deydiğini anlıyorsunuz. çok güzel ilk çıktığı günden beri takip ediyorum umarım ileride sahip olabilirim.

Adsız dedi ki...

Arabayı aldım fakat henuz elime geçmedi oncekı arabam cherokee 3.1 di takas yoluyla aldım test surusu bı harıkaydı.aracı cok begendım ıc dızayn aynen ınsıgnıa aynı gun 10 dk arayla 2 aracıda test ettım 70 kusur lıra vermektense aynı aracın yarı fıyatına olanı almak cok daha mantıklı ..

Adsız dedi ki...

bu araç opel insignianın benzeri zaten motor gm dış dizayn da aynı ancak 113 beygir düşük geldi 1600 motor araca bence. denildigi kadar az yaktıgına inanmıyorum.bende 1800 cd vectra var 125 beygir şehir içi 10 lt yakıyo gazda yada benzinde farketmiyor.şehirdışı 7 lt düşüyo.cruze nın bundan daha az yaktıgına inanmıyorum ben.

Adsız dedi ki...

cruz yeni çıkmış çok güzel bir araç ama bakalım ikinci eli tutulacakmı? 2.eli tutulursa harika ya tutulmasa .....

Adsız dedi ki...

bir cruzum var vala araba yolda uçuyor

Adsız dedi ki...

HA HA HA TOROSUN YERİNİ HİÇBİŞEY TUTMAZ:::)))

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar kore malı chevroletlerin hiçbirini almayın şu an piyasadaki arabaların içinde güvenliği en düşük arabadır. Kaporta kağıt gibi. Hem yedek parçası çok pahallı. Canını yakınlarını seven bu marka otomobilleri sakın almasın.

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar ben ağustosta aldım bu makinayı, 4 aydır biniyorum, yol tutuşu, suratı , seriliği süper araba çook memnun kaldımm,, haa bi arkadaşımm 185 yapıyomuş demişte ben 200 ü gördümm ama daha da basmaya yemedi, en güzel tarafı yeterki gaza dokun hemen burnunu dikiyo, yakıt ilk başlarda 100 km 35tl yakıyodu şu an 25 tl ye düştü, bayiyle görüştüm 20 tl ye kadar daha düşeceğini sölediler... ben bu makinaya aşığımmmmm....

Adsız dedi ki...

cruze lpg taktıran varmı otamatik versyonuna merak ediyorum varsa taktıran memnunmu bende alıcamda

Adsız dedi ki...

Yok abı boyle bı araba.

Adsız dedi ki...

bende merak ediyorum varmı otamatik versyonuna lpg taktıran varsa memnunmu bi sıkıntı yaratmışmı performansı nasıl

Adsız dedi ki...

BU MAKİNA KORE MALIMI BE YAH

Adsız dedi ki...

aracın kaportası kağıt gibi diyen arkadaşım;bu araç euro ncap testleri tarihinin en yuksek puanını alarak %97 başarı puanıyla rekor kırarak 5 yıldız almış bir araç güvenle binebilirsiniz yani :)

Adsız dedi ki...

ayrıca modern otomobil tasarımında aracın guvenliği sacının kalınlığı ile değil şase ve iskeletinin sağlam yapısı ile sağlanıyor o dediğin eski 70 li yılların arabalarında vardı

Adsız dedi ki...

bu araçların kaportasına kimisi kağıt gibi,kimisi sağlam diyor.yokmu hiç bu aracın kaportası hakkında yetkili ağızdan bilgi verecek olan ?

Adsız dedi ki...

Euro enkap test sonuçları, kaportası hakkında bilgi verebilir.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bende bu arabadan almak istiyorum ama araba cok hantal ve cok yakıyormuş kesin bir şey bilen varmı

Adsız dedi ki...

bugün geldii aracımmm herkezeee tavsiyee ederiiimmm on numraa bii araçççççç süper süperr süper

Adsız dedi ki...

arkadaşlar, dış görünüm, iç tasarımı görünce çok beğendik, opel astra sedan ile karşılaştırıldığında ne önerirsiniz*

Adsız dedi ki...

bunların fabrika kpg çıkışlısı varmı?

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bu araç tam olarak ne yakıyor ve şehir içi şehir dışı ve pozitif- negatif yönleri nedir.

Adsız dedi ki...

aracın kaportası kağıt gibi diyen arkadaşım önce diğer araçların güvenlik test lerine dahasonra cruze ninkine bak çok daha üstün oldugunu göreceksin ben aracı 9 aydır kullanı yorum her yönü ile süperrrrrrrrrr tavsiye ederim bu keyfi sürmenizi dilerim.

Adsız dedi ki...

servisi ile uzun süre muhabbet ettik ve yinede tatmin olmadım. diğer marka servisleri ile de konuştum, güvenlik sadece iskeleti ve çelik bar'lar ile sağlanıyor. kaporta ile bu güvenliği sağlamak imkansız ve pahalı, ayrıca araç çok daha ağır olacaktır. Buda yakıt sarfiyatı gibi ve beraberinde birsürü olumsuz etken getirecektir. kaportanın ince olmasının sebeplerinden diğerleri ise, aracın her hangi bi canlıya çarpma esnasında en az hasar vermesi, daha rahat onarım bakım ve düşük fiyat. Yinede ben demir yığını bi araca binmek istiyorum diyen arkadaşlar, ödedikleri araba kadar bi bedel ödeyerek araçlarını zırhlı hale getirebilirler, gidecekkleri yolda mayın tehlikesi varsa tabi :) çünkü euro ncap da 5 yıldız alan bu araç, savaş alanında test edilmiyor. yanlızca kaza sırasındaki can güvenliğini test eder. otobandan karşıdan karşıya geçen yurdum insanı hala bu araca güvenli değil der. sagılar.

Adsız dedi ki...

bu arabayı ilk gördüğümde aşık oldum resmen fiyatı da çok uygun euro ncap da 5 yıldız almış daha ne olsun iç ve dış dizayn 10 numara bence Allah bana da bitane nasip eder inşallah :(.. :)..