Toyoto Araba Kampanyasi ücretsiz Check-up

Toyota Plazalar’da Mart Ayı Fırsatları ile ücretsiz check up fırsatını yakalayabilirsiniz.
Totota kampanyası ile 9 Mart – 11 Nisan 2009 tarihleri arasında Toyota Plazalar’a uğrayan Toyota sahipleri cazip fırsatlar ve ödeme koşullarından yararlanıyor.

Toyota araba kampanyası ile kampanya boyunca tüm Toyota sahipleri Toyota Plazalar’da ücretsiz check-up* hizmetinden faydalanıyor.
Toyoto kampanyasında zor anlarda gerçek uzmanlardan vazgeçmeyen Toyota sahiplerine periyodik bakım ya da yağ değişiminde 1 lt Toyota orijinal motor yağı hediye ediliyor. Toyata kampanyası ile ayrıca Axess kredi kartı sahipleri, 200 TL ve üzeri alışverişlerde peşin fiyatına 6 taksit olanağından da yararlanabiliyor. Toyota Plazalar’da Delphi akü, Bridgestone ve Lassa lastiklerde ise %15 indirim imkanı sunuluyor.
Toyata kampanyası çerçevesinde tüm Toyota modelleri için geçerli olan kampanya hakkında daha detaylı bilgi için Toyota Plazalar veya toyotasa.com.tr adresli web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

* Ücretsiz check-up, aydınlatma ve sinyal sistemi, silecek suyu ve silecekler, motor çalışma, akü, V kayışı, tekerlek, süspansiyon sistemi, fren sistemi ve kabin hava filtresi kontrollerini kapsamaktadır.

**Toyoto Kampanya avantajları tavsiye niteliğinde olup, kampanyaya katılan Toyotasa Yetkili Satıcıları'nda geçerlidir. SIRKETHABERLERI

Hiç yorum yok: