Bp Card Finans Ptrol Kampanyası 40 TL Kazan

Akaryakıt kampanyaları hız kesmiyor. BP Card Finans Kampanyası ile tam 40 TL kazanmak isterseniz bu kampanyayı kaçırmayın. Araba kullanıcıları Petrol kullanmak zorunda olduğuna gör bu kampanya ile tam 40 YTL kazanabilirsiniz.
BP akaryakıt kampanyası ile card finans kampanyası ayrıntıları aşağıdaki gibi:

BP Petrol Kampanyası süresi
BP, Finansbank ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında 01 Şubat – 15 Mart 2009 tarihleri arasında gerçekleşecek “40 TL ParaPuan Kampanyası”na start verdi.

Card Finans 40 Tl kazan kampanyası
Belirtilen süre içerisinde akaryakıtlarını BP istasyonlarından CardFinans ve Finansbank kredi kartları ile alan müşteriler, Finansbank POS terminali üzerinden farklı günlerde tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri üçüncü alışverişlerinin karşılığında 40 TL ParaPuan kazanacaklar.

Kampanya döneminde kazanılan ParaPuan’lar, 01 Nisan 2009 tarihinde kampanya süresince harcama yapılan Finansbank kredi kartına yüklenecek. Kampanyaya katılan BP müşterileri, hak kazandıkları ParaPuan’ları en geç 08 Nisan 2009 tarihine kadar kullanabilecekler.
BP Card Finans kampanyası Kampanya koşulları
Kampanya 01 Şubat – 15 Mart 2009 tarihleri arasında kampanyaya katılacak Finansbank POS terminali bulunan ve Finansbank üye işyeri olan BP istasyonlarında geçerli olacaktır.
. Kampanya döneminde kazanılan ParaPuan’lar, 01 Nisan 2009 tarihinde kampanya süresince harcama yapılan Finansbank kredi kartına yüklenecektir. Kartlara yüklenen ParaPuan’ların 08 Nisan 2009 tarihine kadar kullanılması gerekmektedir.Bu tarihe kadar kullanılmayan ParaPuan’lar 09 Nisan 2009 itibarı ile geri alınacaktır.
. CardFinans Nakit ya da ParaPuan kullanılarak yapılan alımlar, iade işlemleri ve 100 TL’nin altındaki akaryakıt alımları kampanyaya dahil değildir.
. Bir müşteri birden fazla kredi kartı kullansa bile kampanyadan, en fazla bir kez faydalanabilecektir.

Hiç yorum yok: