Total Turkcell Kontor kazan kampanyası Akaryakıt kampanyaları

Total'den akaryakıt alan bedava konuşuyor.
7 ocak 28 şubat tarihleri arasında total club kart ile petrol alışverişi yapanlar bedava konuşma süresi ya da bedava turkcell kontör kazanacak.
Totap Petrol istansyonlarından total club card ile yapacağınız tek seferde 90 YTL ve üzeri alışverilşleriniz bedava turkcell kontör kazandırıyor.
Kampanya detayları yazımızın devamında...

Total kampanyası Turkcell'den 7,5 dakika konuşma süresi ya da 30 kontör hediye ediyor.
Eğer Total Clup kart müşterisi ve otogaz alıcısı iseniz en az 30 ytl olmak üzere toplam 90 ytl alışverişinizde turkcell bedava kontur ve konuşma süresi kazanmış oluyorsunuz.
Araba sahipleri otomobil sürücüleri için bedava kotur kampanyasını kaçırmamanızı öneririz.
Total internet sitesinde yer alan Total kampanyası detayları şöyle:

Yeni yılın ilk kampanyası TOTAL'den Turkcell ile konuşturan kampanya. 07 Ocak – 28 Şubat tarihleri arasında TOTAL istasyonlarından yapacakları akaryakıt alımlarında Club TOTAL üyeleri Turkcell'den kontör/dakika kazanacak.

TOTAL ile Club TOTAL üyeleri 2009'da da kazanmaya devam ediyor. 07 Ocak – 28 Şubat tarihleri arasında Club TOTAL üyeleri tek seferde yapacakları 90 TL'lik akaryakıt alımlarında Turkcell'den 30 kontör veya 7,5 dakika kazanacaklar. Otogaz müşterileri ise tek seferde en az 30 TL olmak kaydı ile alışveriş toplamları 90 TL'ye ulaştığında yine Turkcell'den 30 kontör veya 7,5 dakika kazanacaklar. Club TOTAL üyeleri akaryakıt veya otogaz alımları karşılığında kendilerine verilecek şifreyi Turkcell 5434'e göndererek kontör ya da dakikalarını kazanacaklardır. Kampanyadan her Club TOTAL kart sahibi en fazla 150 kontör/37,5 dakika kazanabilecektir.

28 Şubat tarihine kadar geçerli olan 2009'un bu ilk kampanyası katılan akaryakıt istasyonlarında geçerlidir.

Kampanyaya katılan TOTAL istasyon listesi için tıklayınız.

“ Club TOTAL ile Turkcell Kontör / Dakika Kampanyası “

Bu kampanya, 07 Ocak 2009 – 28 Şubat 2009 tarihleri arasında kampanyaya katılan Club TOTAL üyesi akaryakıt istasyonlarında geçerlidir. Club TOTAL kart ile peşin veya kredi kartı ile yapılan akaryakıt ve otogaz alımları kampanya kapsamındadır. Kampanya dönemi boyunca Club TOTAL kart ile tek seferde yapılacak, her 90 YTL'lik akaryakıt alışverişi karşılığında Club TOTAL POS cihazından verilen şifreyi Turkcell 5434 numarasına kısa mesaj ile gönderen kişiler 30 kontör/7.5 dakika kazanacaklardır.. Otogaz müşterilerimiz Club TOTAL kart ile tek seferde en az 30 YTL olmak kaydı ile alışveriş toplamları 90 YTL'ye ulaştığında, her bir toplam 90 YTL'lik alışveriş karşılığında 30 kontör/7.5 dakika kazanacaklardır.. Kontör/dakika için şifre kazanan 90 YTL'lik alışverişler karşılığında standard puanTOTAL (ClubTOTAL puanı) kazanılmaz. Otogaz müşterilerinin, kontör/dakika kazanan 90 YTL'lik alışverişler dışında kalan alımlarına karşılık gelen puanTOTAL'leri kampanya sona erdikten sonra, akaryakıt alışverişi yapan müşterilerin ki anında, kartlarına yüklenecektir. Kampanyadan sadece Club TOTAL üyeleri, Club TOTAL kart ile yaptıkları alışverişler için yararlanabilirler. Renault Cardvisit kart ile yapılan alışverişler, Yakıtmatik satışları, Yakıt Kart ve Kurumsal Kart ile yapılan alışverişler kampanya kapsamı dışındadır.

Kampanyaya sadece Turkcell Faturalı, Hazır Kart ve Muhabbet Kart'tan kısa mesaj gönderenler katılabilir. Kampanyaya katılım Turkcell Faturalı için 1 kısa mesaj, Hazır Kart ve Muhabbet Kart için 2 kontör olarak ücretlendirilir. Aynı şifre bir kez kullanılabilecektir. Kampanya boyunca aynı GSM numarası veya Club TOTAL Card ile gerçekleştirilen katılımlardan toplamda en fazla 150 kontör/37.5 dakika kazanılabilir. Kampanya boyunca toplamda aynı Club TOTAL Card ile yapılan 450 YTL'lik akaryakıt/otogaz alışverişinden sonra yapılan yeni akaryakıt/otogaz alışverişlerde POS cihazlarından katılımcılara şifre verilmez. Kampanya boyunca toplamda hediye 150 kontör/37.5 dakika kazanmış GSM numaralarından yapılan yeni katılımlarda, geçerli şifre gönderilse dahi hediye kontör/dakika kazanılamaz. Hediye kontör yüklemesi katılımı takip eden 48 saat içerisinde gerçekleştirilecek, dakika yüklemesi ise bir sonraki fatura dönemine yansıtılacaktır. Yüklenen hediye dakikalar sadece Turkcell'den Turkcell'e yapılan aramalar için geçerli olup üç fatura dönemi içerisinde kullanılması gerekmektedir. Kampanya kapsamında dakika yüklemesi yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında, yüklemesi yapılan dakikalar geçerliliğini yitirecektir. Hediye kontör ve dakikalar stoklarla sınırlıdır. Kampanya bitiş tarihinden itibaren yapılacak katılımlar geçersiz sayılacaktır.Kampanya, Club TOTAL'in genel şartlarına tabidir. Ayrıntılı bilgiye www.total.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Kampanyaya katılan müşterilerimiz yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

AVEA HER YÖNE 55TL HAKKINDA arkadaşlar günde 4.5 saat yani günde 270 dakikaya kadar bütün her yeri [turkcell,vodafone,sabit hat ve avea] aramaya ayda 66 tl fatura nerde görülmüş. ilk ay isterse 120 tl fatura gelsin.ayda 270*30: 8100 dakikayı turkcell hattında ne kadar fatura gelir,vodafon hattında ne kadar fatura gelir..gerekirse bütün diğer hatları avea ya geçmek en doğrusu. HEM YILLARCA KULLANDIĞIMIZ NUMARA AYNEN KALMIŞ OLUR.