Opelin 2009 Modeli

Opel Insignia Opel'in üst sınıftaki aracı Vectra'nın yerini almak üzere tasarlanmış.Opel'in yeni rarması ilk defa bu arçta kullanılmış.Insignia, dört tekerlekten çekiş, aktif şasi ve 7 farklı motor seçeneği ile segmentinin iddialı oyuncularından olmaya hazırlanıyor.
Insignia’daki yeni “Opel Eye” kamera sistemi, yol işaretlerini hem okuyup sürücüyü uyarabiliyor ve hafızaya alabiliyor. Bu uyarıyı, istem dışı şerit ihlallerinde de yapıyor. Son nesil AFL (direksiyonla yönlenebilen farlar) ise yol durumuna göre 9 farklı şiddette ışık verebiliyor. Insignia’da sportif sürüş için şasi ve motor ayarlarını değiştiren sistem de mevcut. Türkiye’ye getirilecek araçlarda tüm bunlarla birlikte Türkiye haritalı navigasyon da sunulacak. Insignia'nın fiyatları 48 bin 750 ile 120 bin 331 YTL arasında değişiyor.







1 yorum:

Adsız dedi ki...

araba fena değil ama benzinli fiyatları kazıkoğlu kazık kırizin olması normalmiş hatta bence kıriz dahada derinleşmeliki bunlar imana gelsin bukadar pahalı olurmu bunun maliyeti daşçatlasa 15000liradır kazanç üç misli kırize devam alışverişi kesmeye devam