Hurda araba indirimi yasası

Ekonomik krizin en çok etkilediği sektörlerin başında gelen otomotiv sektörünü canlandırmak için hükümet hurda araç indirimini de kapsayan bir dizi tedbirler paketi hazırlığı içinde olduğunu duyurmuştu. Henüz ortada elle tutulur bir şey olmamasına rağmen kimi basiret sahibi vatandaşlarımız şimdiden hurda araçları toplamaaya başlamışlar. Böyle olunca eski araçların fiyatları da bit pazarına nur yağmışcasına değer kazanmaya başladı.
Hurda indirimi konusunda Ulaştırma Bakanlığının tebliğini daha önce yayınlamış, hurda araçların fiyatlarının nasıl hesaplandığını göstermiştik.
Hükümetin hurda dışındaki diğer tedbirlerini şöyle sıralayabiliriz: hurda indirimi ve çalışan işçiler için nakit destek, taşıt kredisi masraflarını düşürmek, yein işçi alımlarında ve işten çıkarılanların tekrar işe alınmalarında nakit desteğin sağlanması.
Umarız bunlar otomotiv sektörünü canlandırır.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba hani hurda yasası çıkacak,çıkacak.bu insanlarlan dalga geçmeye benziyor,yazık niye çıkmıyor,var bi sebebi,balim haber yapmayın,milleti tewlaşlandırmayın,yazık bu fakire...SAYGILARIMLA.

Adsız dedi ki...

memlekette ekonomik durumlar hep zenginden yana hani kriz vardı arabalar yok satıyor iş veren işini büyütüyor devletten her türlü desteği alıyorlar hala kriz tellallığı bu toprağın birde altında hesab var.

Adsız dedi ki...

çıksın nefes alalım

Adsız dedi ki...

ben artık hurda yasasını beklemiyorum bekleyene satlık 79model 131 şahın birazda alan kişi beklesin ilgilenen varsa arasın 05356387080

Adsız dedi ki...

allahtan korkun fukarayı ezmeyin artık yeter

Adsız dedi ki...

başka yasa olsa hemen çıkarırlar

Adsız dedi ki...

bende ümidimi kestim gibi bişi bu yasadan ilgilenen olursa bendede 64 model kaplumbağa var muayenesi 2011 mart ayına kadar herşeyi tamam araba yürü ve tabandaki çürükler dışında hasarı yok ilgilenen arasın 0535 483 82 80

Adsız dedi ki...

bendede 1976 mercedes var ilgilenen varsa eger yururu gayet iyi kaportadada bişi yok 123 kasa faal calısır durumda 1500 tl alıcılar arasın corum muayane sigorta yok 0543 911 69 69 0543 911 69 69

Adsız dedi ki...

77 şahın var sıgortası var muayene mayısda bıttı elımde devlet resmen bızımle dalga geçıyo

Adsız dedi ki...

cikma bu yasa davutoglu sesimizi duy bedelli askerlik olsa vikar