Migros Audi Araba Kampanyasi iphone ve hediye ceki de kazan

Migros Araba kampanyası ile sen de araba kazan. Hem de hiç para harcamadan bedava araba çekilişine katılabilirsiniz. Migros 2009 Model Audi arabalarıından 2009 Audi a4 1.8 120 HP Manuel araba çekilişine katılarak araba sahibi olmak için haberimizin devamına bakabilirsiniz.
Ayrıca bu kampanya iphone, alışveriş çeki de kazandırıyor.
Kolay kolay katılın güle güle kullanın isimli migros araba çekilişi kampanyasına katılmak çok kolay. Migros Clup kartınızı migros ve şok mağazalarındaki kiosklardan geçirin kazanın.
Migros Club Card yenilenen kiosklarından hergün kartınızı geçirin her gün çekiliş hakkı kazanın. Bilgilerinizi güncelleyin bir kereliğine tam 5 katılım hakkı kazanın.
Migros Clup Kart ya da Migros Clup kart özellikli kartlarınız ile jkampanyaya katılabilirsiniz.
26 Aralık tarihinde başlayan migros çekilişi kampanyası 31 ocak 2009 tarihine kadar devam edecek.
Migros Yıl başı kampanyası çekilişi ile 200 kişiye 50 ytl değerinde Migros Hediye çeki alışveriş çeki verilecek. Ayrıca Migros kampanyaları ile 10 kişiye iphone 3 g hediye edilecek.
i phone, audi araba ve hediye çeki kazandıran migros kampanyasında size de bol şanslar dileriz.
Migros Yılbaşı Çekilişi araba kampanyası sonuçları kazananlar listesi için çekiliş 10 şubat 2009 tarihinde yapılacaktır. Migro kampanyası çekiliş sonucu kazanan sonuç listesi ise 15 Şubat 2009 tarihli radikal gazetesinde duyurulacaktır.
Kazananlar için hediye teslimi asil kazananlar için 02 mart 2009, yedek talihliler için 17 mart 2009 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir. Üyelik bilgileri eksik olan Migros Clup Kart kullanıcılarına hediye verilmez.
Bu yazarın tüm Araba Haberleri 
* Araba muayenesi nasıl yapılır?

Hiç yorum yok: