Mercedes Peugeot Mini Copper Araba Kampanyaları

Peugeot kampanyası
Peugeot 2007 arabalarda yılın son fırsatı kampanya ile duyuruldu.
"Vahşi görünüm Güzel fiyat" sloganı ile duyurulan pejo araba kampanyası ile peugeot 207 otomobillerde 3.200 ytlye varan indirim ya da %0 faizle 18 ay vadeli kredi imkanı var.
Peugeto, mini copoer ve Mercedes araba otomobil ve araç kampanyası haberlerini yazımızın devamında okuyabilirsiniz.
En ucuz araba kredisi olarak kabul edilebilecek %0 faizli en düşük araba kredisi seçeneğini pegout otomobil de uygulamış. Peugeot 2007 otomobilin yanısıra Peugeot 207 Feline Edition arabalarda da kampanya var.

Mercedes Araba Kampanyası
Mercedes taşıt markası ürünlerinde de kampanya var. "Mercedes Viano Sarayı size kapılarını açtı" denilen kampanyada mercedes viano araçlar 58,300 ytl den başlayan kampanyalı fiyatlarla satışa sunuluyor.
Mercedes-Benz Viano vino araçlarda kampanya ile indirim fırsatını yakalayabilirsiniz.

Mini Araba Kampanyası
Wolswogen minik araba woswoslar gibi minik bir görünüme sahip olan ama cool bir araba olan mini arabalarda kampanya var.
Performansı ve tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çeken MINI otomobil, şimdi fiyatıyla da dikkat çekecek diyerek lanse edilen mini otomobil kampanyası ile sınırlı sayıdaki mini coopper araba sadece 18.900 euro dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
Türkiye'de Borusan otomotiv tarafından satılmakta olan mini cooper araba kampanyaları hakkında daha detaylı bilgi için www.mini.com.tr adresine bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok: