Mersin 3. Otomobil ve Ticari Araçlar Fuarı


Mersin 3. Otomobil fuarı 29 Kasım da 50’ye yakın firma ve 21 markanın katılımı ile açıldı.

Başta otomobil olmak üzere tüm motorlu araç tutkunlarının bir araya geleceği MOF’08-Mersin 3. Otomobil ve Ticari Araçlar Fuarı, 29 Kasım-7 Aralık tarihleri arasında başta Mersinliler olmak üzere Akdeniz bölgesinden yoğun bir katılım tahmin edilerek ziyaretçilere açıldı.


Açılışa, Mersin Vali Vekili Ahmet Büyükçelik, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, katıldı.



Fuarda, BSM, Daihatsu, SSangyong, Toyota, Fiat, Ford, Cheyr, BMW, Skoda, Peugeot, Ranault, Dacia, Hyundai, Isuzu ve Volswagen gibi markalar 2009 model otomobillerini görücüye çıkarıyorlar.



Oto Boyası, Lastik, Karbiratör, Hidrolik, Otomasyon alanlarında faaliyet gösteren firmalar da fuarda stand açarak yeni ürünlerini sergileyecekler.



Forza Fuarcılık ve Organizasyon Hizmetleri A.Ş.’nin Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Otomobil Yetkili Satıcıları Derneği (MODER) ve Otomobil Distribütörleri Derneği (ODD) işbirliği ile Mersin’de üçüncü kez düzenleyeceği fuar 10.000 m²’lik alanda gerçekleştirilirken, en az 50.000 kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Yukarıdaki markaların 2009 modellerini sergileyeceği fuar 7 Aralık 2008 de sona erecek.



Hiç yorum yok: