2009 model Yeni Golf 6 VI



VW ilk olarak 1974'de üretilen Golf'ün altıncı modelini Avrupa'da Ekim ayında satışa sunmaya hazırlanıyor. Öncekiler gibi tasarım, donanım ve güvenlik olarak yine sınıfının üstünde olacağa benziyor.

Golf 6 motor seçenekleri

Yeni Golf'te ilk olarak iki dizel ve iki benzinli motor seçeneği olacak. 2.0 lt dizel motor 110 ve 140 beygir ve benzinli ise 80 ve 102 beygir 1.6 lt olacak. 2009'da ise 112 ve 160 beygir gücünde iki farklı 1,4 lt. TSI motorlar gelecek.

Golf 6 yeni donanım seçenekleri

araç takip sistemi
park asistanı
lastik basınç sistemi
gelişmiş ESP sistemi
7 hava yastığı
otomatik farlar
emniyet kemeri uyarısı
kazalarda kafa bölümünü koruyan sistem

Golf 6 fiyatı

Golf 6 Avrupa'da 16500 avro başlangıç fiyatıyla satışa sunulacak. Türk parasıyla yaklaşık olarak 30000 lira ediyor. Ama vergiler eklendiğinde 40000'in üzerinde olacak.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

golf beşçilere yazık 6 kasa çıktı yalan oldular

Adsız dedi ki...

golf 4 sahibiyim beş kasa çıktı diye üzülmüştüm ama şimdi sevindim çünki golf 6 çizgisine geri döndü kasa olarak 4 ile nerdeyse aynı valla yav yazık oldu 5 çilere eski model oldular dört yılda üzülmesinler bayilerle konuştum tutulmamış onun için tez kasa değiştirmişler altı olarak yeniden piyasaya hakim efsane kasa 4 ve 6 kral ötesi yok

Adsız dedi ki...

ya bi gidin kedi ulasamadıgı ciğere mındar dermis kral golf 4 müş

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar Bende opel var ama yanlış bildiğiniz çok şey var.Golf 5 golf serisinin şu ana kadar en çok tutulan modeli.Hatta Almanya da uzmanlar kasa olarak golf 5 in 6 dan daha iyi olduğunu söylüyor.Almanca bilen Almanya nın forum sitelerine girsin baksın.

Adsız dedi ki...

Şu an golf 6 lar ses ve gürültü dizaynı açısından en iyi konumdalar.yolculuk anında içeri giren ses yalıtımı sayesinde gürültü olayı minimize edilmiş durumda golf 6 larda almanca bilen arkadaşlar araştırsın.hiç alman 5 serisi üzrenine teknik açıdan geliştiremediği 6 serisini çıkartımı?

Adsız dedi ki...

ya tartışmaya ne gerek var sonuçta golf bu bendede golf 5 var ve gayet memnunum şimdide 6 yı alıcam çünkü yeni ve çok güzel dediği gibi 0 decibel ses içeriye hiç bi türlü motor yada başka bi ses girmiyo mükemmell!!!

Adsız dedi ki...

aralık 2008 de, piyasaya çıktıktan hemen sonra Golf 6 aldım, bazan motorun çalışmadığını bile anlamıyorum, performans harika ve keyifle biniyorum ve 2009 yılında, kendi kılasmanında başka araba tanımıyorum.
Golf 6 hakkını vermiş. WW ye tebrikler.