Karavan, karavan fiyatları, karavan kiralama

Geçen yaz Kemer'de tatildeyken motokaravanla tatile gelmiş Avrupalı bir aile ile tanıştım. Motokaravanları çok harikayldı. Fiyatını sordum. Tam 130,000 euro'ya maletmeşler. Türkiye'de sadece üst düzey gelir grubundakilerin karşılayabileceği bir araç olan karavanlar Türkiye'de 1975'den bu yana üretiliyor. Fakat palalıya malolduğunda çok alıcısı yok.


Karavan fiyatları

Karavanlar büyüklüklerine, iç döşemelerine, donınımına göre çok farklı fiyatlardo olabiliyorlar. Fakat şu söyleyebilirim. Sıradan bir karavanın fiyatı 20,000 Ytl'den başlıyor ve özellik arttıkça 100,000 Ytl'ye kadar çıkabiliyor.

Karavan kiralama

Karavan sahipleri çok yüksek fiyata malettikleri yürüyen evlerini kiralamak istemiyorlar, kiralamak isteyenler de çok fahiş fiyatlar istiyorlar.

Karavan çeşitleri


Çekme karavan, Panel karavan ve Alkovenli karavan olmak üzere üç çeşit karavna var.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

slm ıkıncı el temız kofte ve bılımum fasfok ısı icin kullanılabılecek bır karavan arıyorum ege guzel bır karavan bulursam cıddı alıcıyım bulstrap54@windowslive.com maıl atarsanız sevınırım

Adsız dedi ki...

Merhaba.Ben aslında 1o yaşındayım.Arkadaşım bana şaka yaptı.Bizim karavanımız var diye.Ben önce şaşırdım.Ama daha sonta anladım.Benim canım karavn istiyor.İnşallah alırız...

Adsız dedi ki...

yazım yanlış onmuş o sonta değil sonra tamam mı karavn değil karavan.

Adsız dedi ki...

Yağmur süpersin :D

Adsız dedi ki...

Gülmekten gözlerim yaşardı. Teşekkür ederim Yağmur sana...

Adsız dedi ki...

yarıldım gülmekten :) fasfok :))) ulan o fast food :))

Adsız dedi ki...

25 Haziran / 10 ağustos arası yatan, yani elde olup bu dönem sahibi tarafından kullanılmayacak bir karavana ihtiyacım var.
0.535.3210041
Hasan Uğur Epirden