En ekonomik şehir arabası: Hyundai i10

Atos prime'ın yerini alacak olan Hyundai i10 özellikle kıvrak, ekonomik bir şehir arabası isteyenleri cezbedeceğe benziyor. 3565 mm uzunluğu, 1595 mm genişliği, 1540 mm yüksekliğiyle sınıfının en uzun ve yüksek aracı olan i10, 2380 mm'lik dingil açıklığıyla da bir çok rakibine göredaha avantajlı durumda. Katlanabilen arka koltukları ve 225 lt'lik kendi sınıfının en büyük bagaj hacmi ile geniş aileler için de uygun bir araç. Ortalamada 100 km'de yakıt tüketimi 5 litre olan Hundai i10 zengin bir donanıma da sahip. İki farkli donanım seçeneği mevcut: Team ve Select.
Team paketinde bulunan donanımlar şöyle:

Hundai i10 özellikleri


Sürücü havayastığı, sürücü için aktif gergili ve yükseklik ayarlı emniyet kemeri, klima, EBD destekli ABS fren sistemi, elektrik kumandalı ön camlar, merkezi kilit, immobilizer, kaza anında katlanabilen direksiyon mili, yükseklik ayarlı elektrik destekli direksiyon ve 4 hoparlörlü, harici bağlantılı radyo/CD/MP3 çalar.
Select'te ise bu özelliklere ek olarak gövde rengi darbe emici tamponlar, dış aynalar ve kapı kolları, ön sis farları, renkli camlar, elektrikli yan aynalar ve arka camlar, uzaktan kumandalı merkezi kilit ve alarm, yolcu havayastığı ve aktif gergili emniyet kemeri bulunuyor.

Hiç yorum yok: